Daisypath - Anniversary

Thursday, 20 November 2014

OMEGA GUARD SHAKLEE UNTUK SIAPA??


Assalamualaikum dan salam sejahtera readers!!
Saya doakan semoga hari-hari anda penuh dengan kegembiraan dan kebahagiaan..


Sempena bulan November ni..ramai yg grab promosi Omega Guard Shaklee!! Mana tidaknya..beli 2 botol..dapat 5% off!!! Dan beli 6 Percuma Satu!!


Tapi ramai jugak customer yg tanya..Omega ni..anak kecil boleh makan ker?? Pregnant mummy bley makan ker?? Jadi, bagi menjawab semua pertanyaan itu...sila skroll skit ke bawah yer..tngok sape yang perlu sangat2 amik Omega Guard Shaklee ni..


Sebenarnya..Omega Guard Shaklee ni boleh diambil oleh semua peringkat umur, dari kanak-kanak sehinggalah warga emas. Tapi untuk lebih fokus, saya nak share golongan-golongan yang AMAT-AMAT DISARANKAN untuk mengambil Omega Guard Shaklee ni.


1)   IBU HAMIL

Antara kebaikan yang bakal ibu hamil dan bayi dalam kandungan akan nikmati apabila si ibu mengambil omega guard shaklee adalah:

- Ianya membantu perkembangan otak bayi dalam kandungan
- Mengurangkan risiko kelahiran bayi pra matang
- Mengurangkan risiko gila meroyan selepas bersalin 
- Membantu mengurangkan berat badan yang semakin meningkat selepas 
   hamil 
- Mengawal kenaikan berat badan 




2) IBU MENYUSUKAN ANAK

Omega Guard Shaklee yang diambil oleh ibu yang menyusukan anak akan menyalurkan Omega-3 untuk sistem imunisasi badan bayi serta perkembangan otak bayi. Pada usia seseorang itu masih bayi, tahap imunisasi kan masih rendah..senang dapat macam-macam penyakit..Sebab itu ibu menyusu sangat perlu untuk mengambil omega, dan secara tak langsung si ibu pun turut mendapat khasiatnya.


3) KANAK- KANAK

Kanak-kanak ni mudah sangat dapat penyakit..sebab itu ibu-ibu perlu bertindak bijak untuk memberikan supplemen yang terbaik untuk anak-anak mereka..dan omega guard shaklee adalah jawapannya..

-Omega guard shaklee membantu pertumbuhan yang sihat selain  
  meningkatkan IQ serta kecerdasan otak kanak-kanak

-Ianya turut membantu meningkatkan sistem imunisasi badan terutamnya 
  kanak-kanak yang sering demam, selesema, batuk, asma, dan ekzema.

4) OBESITI

Eh!! Omega boleh bakar lemak ker?? Yes!!! Memang boleh..bahkan omega guard shaklee membantu pembakaran lemak dengan lebih cepat berbanding lecithin!!

Selain itu, ianya turut meningkatkan hormon leptin yang mana ianya sangat membantu anda untuk mengawal selera makan.


5) MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH KESIHATAN


Bagi mereka yang kerap batuk, selesema berterusan, sering mengalami masalah sakit sendi  masalah kolestrol yang tinggi, strok dan hypertension..pengambilan omega Guard Shaklee amatlah disarankan bagi memperbaiki tahap kesihatan mereka.

Untuk yang berminat nak dapatkan omega guard shaklee ni...bley refer contact di bawah ni:

whatsapp/sms : 016-7111137 (NANI)
ID Shaklee : 1121262
FB Address: yustiani yunus
Blog Address: naniarshad.blogspot.com

2 comments:

  1. Harap blog ini dpt membantu YY membuka empayar baik dalam business ini.
    Tahniah!

    ReplyDelete
  2. Amin..masih baru lagi..terima kasih Kakzakie...:)

    ReplyDelete